Andorra a obţinut, vineri, prima victorie din istorie în preliminariile Campionatului European de fotbal, după ce a învins Republica Moldova, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), în Grupa H.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 63, Marc Vales, fundaş central în a doua ligă norvegiană, a adus, după singurul corner de care au beneficiat gazdele, victoria micului stat, afiliat la FIFA în 1996.

În acest meci din preliminariile Euro-2020, elevii lui Koldo Alvarez au profitat de eliminarea moldoveanului Radu Gînsari, care în minutul 55 a primit al doilea cartonaş galben.

Andorra a pierdut toate celelalte 56 de meciuri disputate în preliminariile CE.

În preliminiariile Cupei Mondiale, Andorra, locul 136 în clasamentul FIFA, deţine în palmares două victorii, ultima împotriva Ungariei, scor 1-0, la 9 iunie 2017, tot pe teren propriu, pe lângă două rezultate de egalitate şi 45 de înfrângeri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.