Atacantul Florin Andone va disputa, marţi, primul meci pentru noua sa echipă, Brighton&Hove Albion, în amicalul cu Nice, informează theargus.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andone nu a jucat până acum în partidele de pregătire din cauza unei accidentări la muşchii inghinali. Alături de el, în amicalul din Franţa, va evolua şi cel mai scump transfer din istoria clubului, atacantul iranian Alireza Jahanbakhsh, compărat de la AZ Alkmaar pentru suma de 19 milioane de euro.

Meciul Nice - Brighton va avea loc la ora 18.00 şi se va desfăşura cu porţile închise. Echipa engleză va mai juca un amical, vineri, pe teren propriu, cu FC Nantes, înaintea startului campionatului englez Premier League. În prima etapă, Brighton va evolua în deplasare, la Watford, la 11 august.

În vârstă de 25 de ani, Andone a fost transferat, în această vară, de la Deportivo La Coruna la Brighton, pentru şase milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.