Atacantul Florin Andone a declarat că echipa sa, Brighton, este într-un moment bun înaintea meciului cu liderul din Premier League, Liverpool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem într-un moment bun, nu ştiu dacă este cel mai bun, dar este bun şi urmează Liverpool. Poţi fi în cel mai bun moment şi Liverpool să te bată cu 5-0. Dar vom dat tot ce avem mai bun pentru fanii noştri, pentru familiile noastre şi vom încerca să câştigăm meciul", a declarat Andone, potrivit brightonandhoveindependent.co.uk.

Întrebat dacă există vreun avantaj în faptul că Liverpool va veni la Brighton după înfrângerea cu Manchester City, atacantul român a răspuns: "Manchester City este una dintre cele mai bune echipe din lume, la fel ca Liverpool. Nu ştiu dacă este bine sau rău, dar ştiu că LIverpool este o formaţie foarte, foarte puternică, va fi foarte greu cu ei."

Meciul Brighton - LIverpool va avea loc sâmbătă,d e la ora 17.00, în etapa a XXII-a din Premier League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.