Clubul belgian Anderlecht Bruxelles a anunţat, marţi, împrumutul mijlocaşului Alexandru Chipciu la Sparta Paraga, care de asemenea a confirmat înţelegerea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am ales Sparta deoarece este cel mai bun club din Cehia. Este la fel ca la Anderlecht şi la Steaua, unde am jucat înainte. A fost important şi că în lot sunt mulţi români, îmi va fi mai uşor să comunic", a declarat jucătorul.

Gruparea cehă are o opţiune de cumpărare definitivă a internaţionalului român. La Sparta mai evoluează portarul Florin Niţă, mijlocaşul Nicolae Stanciu şi fundaşul Bogdan Vătăjelu.

Stanciu şi Chipciu au fost coechipieri atât la Steaua, cât şi la Anderlecht. Însă niciunul nu a mai fost dorit în lot după ce la conducerea tehnică a formaţiei belgiene a venit Hein Vanhaezebrouck, în octombrie 2017.

Stanciu a părăsit Anderlecht iarna trecută, în timp ce Chipciu îl urmează în această vară.

În vârstă de 29 de ani, fost jucător la FC Braşov şi Steaua, Chipciu a ajuns pe Stadionul Constant Vanden Stock în vara anului 2016. El a cucerit cu Anderlecht titlul în Belgia, în sezonul 2016-2017, sub conducerea antrenorului Rene Weiler.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.