Echipa Anderlecht Bruxelles, viitoarea adversară a echipei FCSB în grupele Conference League, a terminat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Leuven. Meciul s-a disputat în cadrul etapei a şaptea din Jupiler Pro League

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oaspeţii de la Leuven au condus o bună parte din meci, ei deschizând scorul prin Thorsteinsson în minutul 19. Anderlecht a egalat prin Duranville, în minutul 71, însă Leuven a mai trecut odată la conducere, în minutul 74, când a înscris Al-Taamari. Fabio Silva a egalat pentru Anderlecht în minutul 85 şi meciul s-a încheiat 2-2.

În clasament, Anderlecht e pe locul 6, cu 7 puncte.

Anderlecht va debuta în grupa B a Conference League joi, 8 septembrie, pe teren propriu, cu Silkeborg. Primul meci împotriva echipei româneşti FCSB este programat pentru joi, 15 septembrie, la Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.