Presa spaniolă a avut acces la raportul poliţiei privind accidentul lui Sergio Rico, al doilea portar al lui PSG, care a avut loc la 28 mai, în timpul pelerinajului de la El Rocio. În document se precizează că ancheta a fost clasată din lipsă de martori în momentul accidentului, informează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starea de sănătate a lui Sergio Rico se îmbunătăţeşte. Soţia sa, Alba Silva, a declarat chiar că portarul echipei PSG comunică. Pe plan judiciar, însă, ancheta a fost clasată. Potrivit raportului de 64 de pagini al poliţiei, obţinut de presa spaniolă, nu au existat suficienţi martori în momentul accidentului.

Prin urmare, nu se poate dovedi că portarul era călare pe cal în momentul producerii evenimentelor. Documentul detaliază, de asemenea, tratamentul medical acordat spaniolului, descriindu-l ca fiind "ameţit" la sosirea salvatorilor.

Cu toate acestea, poliţia a declarat că nu are "dovezi minime de imprudenţă" în ceea ce priveşte comportamentul portarului, care este încă sub monitorizare în spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.