Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) le recomandă sportivilor să vizioneze un filmuleţ realizat anul trecut de Agenţia Americană Antidoping (USADA), prin care se lansează un avertisment în privinţa suplimentelor alimentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sportivi! Vă invităm să urmăriţi un filmuleţ (realizat de US Anti-Doping Agency) despre suplimentele alimentare. Durează doar trei minute şi vă poate pune în gardă în legătură cu produsele aflate pe rafturile farmaciilor sau diverselor magazine «specializate»", a notat ANAD pe pagina sa de Facebook, ataşând filmuleţul realizat de USADA.

În filmuleţ se menţionează să majoritatea vitaminelor şi suplimentelor aflate în vânzare sunt probabil în regulă, dar acest lucru nu se poate şti doar după citirea unei etichete. USADA  precizează că sunt rare cazurile de contaminare a vitaminelor şi mineralelor cu substanţe interzise, dar nu inexistente, şi recomandă evitarea suplimentelor de îmbunătăţire a condiţiei fizice, de slăbit şi de îmbunătăţire a vieţii sexuale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.