Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) s-a alăturat Organizaţiei Anti-Doping Central-Europeană (CEADO).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ANAD devine al 9-lea membru al Organizaţiei Anti-doping Central-Europeană, alăturându-se astfel organizaţiilor nationale anti-doping  din Austria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, Serbia, Slovacia şi Slovenia.

Cererea ANAD de aderare la CEADO a fost acceptată în unanimitate în cadrul adunării generale a CEADO din 8 martie 2023, instituţia de la Bucureşti fiind apoi invitată să participe la reuniunea CEADO de la Bratislava, din 11-12 mai.

”Este o mare oportunitate pentru ANAD să fie acceptată – sau, aş putea spune, adoptată – în familia CEADO. M-am simţit binevenit la întâlnire, ca printre prieteni vechi, chiar dacă tocmai i-am cunoscut pe câţiva dintre colegi. Sunt foarte încântat să lucrez împreună cu toţi experţii excepţionali ai CEADO”, a declarat preşedintele ANAD, Ştefan Rohnean.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.