Selecţionerul Spaniei, Luis de la Fuente, a declarat că i-a fost ruşine atunci când a auzit fluierături din tribunele arenei Santiago Bernabeu, marţi seară, în timpul meciului amical cu Brazilia (3-3).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timpul meciului amical cu Brazilia (3-3), disputat marţi seara, Alvaro Morata, căpitanul echipei La Roja şi jucător la Atlético Madrid, a fost fluierat de fanii clubului rival.

"Mă doare profund că în ţara mea un jucător al echipei naţionale, căpitanul care este un model pentru noi, este fluierat", a declarat De La Fuente. "Ca spaniol, mi-e ruşine să aud aceste huiduieli. Fanii trebuie să lase deoparte loialitatea faţă de club. Este vorba de naţionala Spaniei, fie că este vorba de un amical sau de o competiţie oficială".

Chiar şi selecţionerul Braziliei, Dorival Junior, a fost surprins de acest comportament: "Am văzut multe lucruri în fotbal, dar niciodată aşa ceva".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.