Atletico Madrid l-a împrumutat un sezon pe atacantul Alvaro Morata la Juventus Torino, pentru zece milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campioana Italiei are o opţiune de cumărare definitivă de 45 de milioane de euro, la finalul perioadei de împrumut.

Internaţionalul spaniol (33 de selecţii, 17 goluri) a mai jucat la Juve, între 2014 şi 2016. Real Madrid şi Chelsea sunt alte cluburi la care a evoluat el.

Potrivit presei spaniole, Morata, 27 de ani, va fi înlouit la Atletico de uruguayanul Luis Suarez, care ar fi ajuns, marţi seară, la un acord cu FC Barcelona pentru rezilierea contractului.

Suarez, 33 de ani, va semna un contract pe doi ani cu Atletico, unde va ajunge gratis, urmând ca gruparea din capitala Spaniei să achite doar bonusuri de performanţă, care pot ajunge la patru milioane de euro.

La Atletico, Suarez va avea un salariu de 15 milioane de euro, jumătate din cât câştiga la Barceloana. Uruguayanul a jucat şase sezoane la gruparea catalană, 283 de meciuri, în care a marcat 198 de goluri.

El a fost transferat de la Liverpool, în vara anului 2014, pentru 82 de milioane de euro, după ce a mai trecut pe la Nacional, Groningen şi Ajax.

Luis Suarez are 113 meciuri la echipa naţională a Uruguayului şi 59 de goluri marcate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.