Atacantul Denis Alibec a declarat, sâmbătă seară, că la un meci atât de important precum finala Cupei României nu te mai gândeşti la bani. Alibec este dezamăgit pentru pierderea finalei Cupei în faţa Astrei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am nicio explicaţie cum am primit golurile, asta este viaţa, felicităm Viitorul şi mergem mai departe. Cred că am făcut o ruptură, aşa păţesc eu, când e mai important, mă accidentez. La meciurile astea nu te mai gândeşti la bani, joci pentru tine, pentru familia ta, să-i faci mândri", a declarat Alibec la Digisport.

Formaţia FC Viitorul a câştigat Cupa României, sâmbătă seară, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, învingând în finală echipa Astra Giurgiu, cu scorul de 2-1, după prelungiri. Giurgiuvenii au condus cu 1-0 din minutul 41 şi au rămas în inferioritate numerică în minutul 81.

FC Viitorul a jucat în premieră finala Cupei României, iar pentru Astra a fost a treia finală.

Constănţenii vor juca, datorită acestui succes, în turul doi preliminar al Ligii Europa.

Au marcat: Denis Alibec ’41 / Virgil Ghiţă ’76, Eric ‘106

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.