Alexandru-Cătălin Sprînceană a fost ales, vineri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, în cadrul Adunării Generale Extraordinare de alegeri a forului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sprînceană a fost votat pentru un mandat de 4 ani de 40 dintre cei 53 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală Extraordinară.

Rezultatele celorlalţi doi candidaţi pentru funcţia de preşedinte sunt următoarele: Laibner Ştefan - 11 voturi, Stan Constantin - 2 voturi.

Adunarea Generală Extraordinară de alegeri a Federaţiei Române de Ciclism (FRC) a avut loc la sediul Ministerul Sportului, în sala Nadia Comăneci, după sentinţa numărul 6262/3/2023 pronunţată de Tribunalul Bucureşti în dosarul numărul 296/2023.

Vicepreşedinţi FRC au fost aleşi: Szabolcs Sebestyén - 52 de voturi (vicepreşedinte reprezentant al structurilor sportive) şi Simen Ovidiu - 45 de voturi (vicepreşedinte ales dintre persoanele care desfăşoară activităţi de susţinere materială şi morală a federaţiei).

Cele trei funcţii de membru în Consiliului de Administraţie al FRC au fost câştigate de: Kinda Geza - 32 de voturi, Mareş Alexandru-Mihai - 26 de voturi, Jugănaru Răzvan - 23 de voturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.