Alex Morgan, vedetă a naţionalei feminine a SUA, se va întoarce în Statele Unite, după ce prima parte a campionatului Angliei s-a încheiat, a anunţat clubul Tottenham Hotspur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Morgan a semnat cu Tottenham în septembrie, la câteva luni după ce a devenit mamă, şi de atunci a jucat în cinci meciuri şi a marcat două goluri.

“Am fost încântaţi la începutul sezonului, când Alex ne-a ales pe noi ca club, ca să o ajutăm să revină în formă şi să facă primii paşi în revenirea în fotbalul competitiv după ce a dat naştere. A fost o plăcere să o avem pe Alex aici în această perioadă şi toată echipa a învăţat multe din faptul că a muncit în fiecare zi alături de cineva aflat în top în fotbalul feminin mondial. Îi urăm succes lui Alex. Ea va fi mereu binevenită aici, la Spurs”, a declarat Heather Cowan, care conduce secţia de fotbal feminin a clubului englez.

Potrivit The Guardian, Alex Morgan ar urma să revină la echipa Orlando Pride, de la care venise la Tottenham.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.