Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat, duminică, după Comitetul Executiv al federaţiei, că şeful UEFA, Aleksander Ceferin, va fi prezent la Bucureşti la începutul săptămânii viitoare, la meciul Franţa – Elveţia, de la Euro-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vreau să vă confirm prezenţa preşedintelui Aleksander Ceferin mâine la Bucureşti, care a răspuns favorabil invitaţiei noastre. Va fi mâine la Bucureşti şi va asista bineînţeles  la meciul din optimile de finală. Prezenţa sa este un mesaj de încredere şi un semn de recunoaştere în ceea ce priveşte buna organizare a Euro-2020 până acum la Bucureşti. Programul domnului Ceferin este foarte strâns, o să avem doar întâlniri formale pe durata vizitei sale”, a spus Burleanu.

El a menţionat că echipele care au jucat până acum la Euro la Bucureşti au fost mulţumite de organizare: “Am primit un feedback pozitiv din partea tuturor echipelor naţionale care au fost la Bucureşti, din partea tuturor persoanelor implicate. Le mulţumesc voluntarilor acestui proiect”.

Partida Franţa – Elveţia, contând pentru optimile de finală ale Euro-2020, se va disputa luni, de la ora 22.00, pe Arena Naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.