Formaţia Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite, a învins, joi, cu scorul de 4-1, echipa AS Pirae (Tahiti), în primul tur al Cupei Mondiale a Cluburilor, la Abu Dhabi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Învingătorii au marcat prin Al-Ameri ‘5, Al-Attas ’25, Kosanovic ’41 şi Diaby ’63. Pentru Pirae a înscris Rabii de la adversari, în minutul 48, în propria poartă.

Al Jazira va întâlni în turul doi echipa saudită Al Hilal, în 6 februarie, tot la Abu Dhabi. Cu o zi înainte, la 5 februarie, vor evolua în turul doi şi Al Ahly (Egipt) şi Monterrey (Mexic).

În semifinale vor intra în competiţie Chelsea şi echipa braziliană Palmeiras. La 8 februarie, Palmeiras va întâlni echipa câştigătoare a meciului Al Ahly – Monterrey, iar la 9 februarie Chelsea va juca împotriva câştigătoarei meciului Al Hilal – Al Jazira.

Finala mică şi finala mare se vor disputa în 12 februarie, la Abu Dhabi

La Cupa Mondială a Cluburilor participă echipele care au câştigat cele mai importante competiţii continentale în 2021, precum şi Al Jazira, reprezentan a gazdelor, şi AS Pirae, echipă nominalizată de OFC după retragerea Auckland City FC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.