Selecţionerul echipei under 21 a Angliei, Aidy Boothroyd, a declarat că nu are de gând să demisioneze de la conducerea reprezentativei u21, după ce aceasta a ratat calificarea în semifinale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presa engleză îl critică aspru pe antrenor pentru greşelile comise la turneul final din Italia, în special pentru nefolosirea din primul minut a lui Philip Foden de la Manchester City, în meciul cu România.

"Nu mă duc nicăieri. Trebuie să mă dea afară", a declarat selecţionerul, potrivit theguardian.co.uk.

Chiar înaintea turneului final din Italia, Boothroyd, aflat în funcţie din februarie 2017, şi-a prelungit pentru doi ani contractul cu federaţia engleză.

Reprezentativa under 21 a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Tricolorii au învins şi în prima etapă, scor 4-1 cu Croaţia, astfel că sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte.

Au marcat: Gray ’79, Abraham ‘87  / Puşcaş ’76 (penalti), Ianis Hagi ’85, Coman ’89, ‘90+3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.