Naţionala de handbal feminin a României va evolua în grupa C, la Campionatul Mondial din acest an, cu reprezentativa Norvegiei şi cele care se vor clasa pe locurile 3 şi 4 în Campionatul Asiei, programat în septembrie. Căpitanul naţionalei, Cristina Neagu, nu va lua parte la CM, iar revenirea sa în circuitul reprezentativei va avea loc doar în 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

România a făcut parte din urna a doua valorică la tragerea la sorţi de joi, de la Castellón, în Spania, ţară care va găzdui turneul final între 2-19 decembrie.

Va fi primul Campionat Mondial cu 32 de echipe.

Echipele participante din Asia şi America vor fi stabilite în urma campionatelor continentale, programate între august-octombrie.

Campionatul Asiei va avea loc în Iordania, între 15 şi 25 septembrie, iar România va avea adversare în grupa C echipele de pe locurile 3 şi 4.

Campioana mondială en-titre este Olanda.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.