Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri a Federaţiei Române de Tenis, care ar fi trebuit să aibă loc joi, de la ora 11.00, a fost amânată din lipsă de cvorum. AG Ordinară va avea loc vineri, iar cea de alegeri va fi convocată în termen de 30 de zile, conform convocatorului de pe site-ul FR Tenis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit presei sportive, la ora 12:00 s-a anunţat că AG a fost reprogramată pentru vineri, în sală fiind prezenţi doar 45 de oameni cu drept de vot, dintr-un total de 421. Pentru ca Adunarea Generală să poată avea loc, ar fi fost nevoie de un minimum de 281 de persoane. 

Conform convocatorului AG, dacă pe celelalte puncte de pe ordinea de zi, în afara celui referitor la alegerea preşedinteli, nuu se întruneşte cvorumul de 2/3 din numărul total al membrilor cu drept de vot desemnaţi, AG se va desfăşura a doua zi, şi anume vineri, de la ora 11.00, în acelaşi loc (Centrul Naţional de Tenis), cu aceeaşi ordine de zi, cu excepţia alegerii preşedintelui.

“În cazul în care pentru pct.8- “Alegerea Presedintelui Federatiei Române de Tenis, conform art. 30, art.32, art.34 si art.36 din Statut” de pe ordinea de zi, în data de 27.10.2022 nu va fi întrunit cvorumul de 2/3 din membrii afiliaţi cu drept de vot, în conformitate cu prevederile art. 30 alin. 3 din Statutul FRT, pentru punctul 8 de pe ordinea de zi din prezentul Convocator, se va convoca o nouă Adunare generală într-un termen de 30 de zile”, se precizează în convocator.

Pentru funcţia de preşedinte al FR Tenis candidează George Cosac, preşedintele interimar ala federaţiei, Dumitru Hărădău, Tudor Iacov, Răzvan Itu şi Mihai Rusu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.