Adrien Rabiot şi Gonzalo Higuain sunt singurii jucători străini de la Juventus care nu au revenit în Italia, după ce clubul din Torino şi-a chemat fotbaliştii pentru reluarea antrenamentelor, informează lequipe.fr, care citează Gazzetta dello Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă despre Higuain se ştie că a rămas în Argentina pentru a fi alături de mama lui, grav bolnavă, în cazul mijlocaşului francez nu se cunosc motivele pentru care nu a revenit în Italia.

Însă publicaţia italiană notează că Rabiot nu a încălcat deocamdată nicio regulă a clubului, astfel că nu va sancţionat.

La începutul săptămânii, Juventus şi-a redeschis centrul de pregătire, în vederea reluării antrenamentelor individuale ale jucătorilor.

Campioana Italiei a chemat la Torino fotbaliştii străini care au părăsit ţara din cauza pandemiei de coronavirus. Aceştia nu au avut o dată limită pentru a se prezenta la club, fiecare ajungând în funcţie de posibilităţile de transport găsite. Odată ajunşi la Torino, ei au fost plasaţi în carantină, înainte de a se întoarce pe teren.

Cu excepţia celor doi, toţii străinii au revenit al Torino, inclusiv vedeta Cristiano Ronaldo.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.