Fotbalistul echipei CFR Cluj, Adrian Păun, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că pentru el prezenţa în lotul naţionalei este cea mai bună “vacanţă” de până acum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este cea mai bună vacanţă a mea de până acum. Mă bucur că nu am avut vacanţă şi am fost convocat la echipa naţională. Sper să am parte de asemenea vacanţe şi de acum încolo. Ştiam că sunt nişte băieţi de caracter, este un grup unit aici. Colegii m-au primit foarte bine. Le mulţumesc tuturor, mă simt foarte bine şi sper să nu fie ultima mea convocare”, a spus Păun.

El este de părere că naţionala are doar de câştigat din amicalul cu Anglia. “Întotdeauna un meci cu echipa Angliei ajută. Nu avem decât de câştigat în urma acestui meci, va fi un meci extrem de greu, însă suntem pregătiţi să dăm totul. Ar fi cel mai important gol din cariera mea, dacă voi da gol Angliei”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Păun a menţionat că mai are trei ani de contract cu CFR Cluj. “Nu sunt disperat să plec. Bineînţeles, mă gândesc să fac pasul afară, dar asta depinde de mine, dacă voi avea evoluţii bune cred că voi atrage şi oferte”, a afirmat fotbalistul.

România va întâlni naţionala Georgiei, miercuri, la Ploieşti, şi echipa Angliei, duminică, la Middlesbrough, în meciuri amicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.