Voleibalistele Adelina Ungureanu şi Nneka Onyejekwe au fost anunţate, sâmbătă, de forul continental de profil ambasadoare ale Campionatului European 2021 pentru România. CE2021 va găzdui la Cluj-Napoca o grupă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este o onoare să mă aflu printre jucătoarele alese să promoveze EuroVolley 2021. Să concurez într-un eveniment atât de important în ţara mea este un sentiment extraordinar şi o şansă unică. Sunt fericită să fac parte din această călătorie şi sunt sigură că EuroVolley 2021 va fi o experienţă uimitoare pentru toţi”, a declarat voleibalista Adelina Ungureanu.

La rândul său, Nneka Onyejekwe a declarat, după anunţul CEV: ”Organizarea unei grupe a Campionatului European în oraşul meu natal mă bucură atât de mult. Sper doar că lucrurile se vor apropia de normalitate cu pandemia Covid-19 şi că publicul va fi lăsat din nou în săli de sport”.

Campionatul European de volei feminin va fi găzduit de patru naţiuni - România, Croaţia, Bulgaria şi Serbia. Competiţia este programată între 18 august - 4 septembrie 2021, iar grupa din România va avea loc la BT Arena, din Cluj-Napoca.

CEV urmează să anunţe în perioada următoare şi ambasadoarele celorlalte trei naţiuni. Pentru fiecare jucătoare a fost lansată o secţiune specială pe pagina oficială a CEV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.