Sârbul Noval Djokovici, liderul ATP, s-a retras, vineri, de la meciul cu italianul Jannik Sinner, numărul 36 mondial, din cadrul turneului demonstrativ de la Adelaide, în locul său jucând în primul set compatriotul său Filip Krajinovici, locul 31 mondial. Djokovici a revenit însă în setul al doilea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit The Guardian, Novak Djokovici, care abia a ieşit din carantină, nu a jucat primul set din cauza unor băşici la mână, el făcând anunţul cu 30 de minute înainte de start.

Krajinovici a câştigat setul cu 6-3.

Apoi, Djokovici a apărut pe teren şi i-a luat locul lui Krajonovici. El nu a părut că ar avea probleme şi s-a impus cu 6-3.

La final, sârbul şi-a cerut scuze pentru că nu a jucat de la început: “Îmi pare rău că nu am păşit pe teren de la început. A trebuit să fac un tratament şi nu m-am simţit extraordinar de bine în ultimele două zile. Voiam să joc... nu este uşor. Dar este parte a ceea ce facem. Suntem sportivi profesionişti, învăţăm de-a lungul anilor să jucăm şi când ne doare”, a declarat Djokovici.

Potrivit L’Equipe, la meci au asistat 4.000 de spectatori.

La competiţia demonstrativă participă şi Simona Halep şi Irina Begu

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.