Acţiuniel clubului Juventus Torino au crescut la bursa din Milano cu 26 la sută, după informaţiile potrivit cărora campioana Italiei îl va transfera pe atacantul Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, informează agenţia Belga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luni, acţiunile erau cotate la 0,65 euro unitatea, iar joi au închis la 0,82 euro. Numai joi, acţiunile au crescut cu 11,9 la sută. Acest nivel, de 0,82 euro, nu amai fost atins din februarie.

Informaţiile privind iminentul transfer al lui Ronaldo au fost alimentate, joi, de fostul preşedinte al torinezilor, Luciano Moggi.

"În opinia mea, el a semnat deja şi a făcut vizita medicală la Munchen", a scris Moggi pe Twitter.

"Asta este ceea ce cred după ce am vorbit cu persoane importante", a spus el, ulterior, pentru Tele7Gold.

Potrivit presei din Italia, Spania şi Portugalia, Juventus va obţine transferul lui Ronaldo pentru 100 de milioane de euro.

Ronaldo are o clauză de reziliere a contractului cu Real în valoare de un miliard de euro, dar aceasta este negociabilă.

Cristiano Ronaldo este la Real Madrid din vara anului 2009, după ce a mai jucat la Sporting Lisabona şi Manchester United.

Atacantul de 33 de ani a sosit la Madrid de la Manchester United, în schimbul sumei de 94 de milioane de euro. La formaţia madrilenă, el a marcat 451 de goluri în nouă sezoane, cele mai multe din istoria Realului. El mai are contract cu campioana Europei până în vara anului 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.