Tehnicianul echipei AC Milan, Stefano Pioli, a declarat marţi seară, după eliminarea din Liga Campionilor, că dezamăgirea este imensă şi că semifinala cu Inter s-a pierdut din primele 15 minute ale meciului tur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este o dezamăgire imensă că nu ne-am calificat în finală. Dezamăgire este şi pentru că din nefericire ne-am stricat şansele în semifinale din primele 15 minute ale meciului tur. Am înfruntat o echipă foarte puternică. Nu le pot reproşa nimic jucătorilor mei, au dat totul. Am încercat cu stilul nostru de joc şi cu toată energia rămasă... Acum avem nevoie să terminăm sezonul cât mai bine”, a spus Pioli la Sport Mediaset.

CITEȘTE ȘI Inter Milano în finala LC: Inzaghi – Pentru noi a fost un vis la început, dar am crezut mereu în el

 AC Milan a fost eliminată de Inter în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a pierdut turul cu 0-2 (goluri Dzeko ‘8, Mkhitaryaan ’11) şi returul cu 0-1 (gol Martinez ’74).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.