AC Milan este cel de-al nouălea club care îşi anunţă oficial retragerea din proiectul Superligii europene. Dintre fondatori au mai rămas trei grupări, Juventus, Real Madrid şi FC Barcelona, care nu au renunţat oficial la proiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am acceptat invitaţia de a participa la proiectul Super League cu intenţia autentică de a oferi cea mai bună competiţie europeană posibilă pentru fanii fotbalului din întreaga lume şi în interesul clubului şi al propriilor suporteri. Schimbarea nu este întotdeauna uşoară, dar evoluţia este necesară pentru progres, iar structurile fotbalului european au evoluat şi s-au schimbat de-a lungul deceniilor. Cu toate acestea, vocile şi îngrijorările fanilor din întreaga lume au fost exprimate în mod clar cu privire la Superliga, iar clubul AC Milan trebuie să fie sensibil la vocea celor care iubesc acest sport minunat. Vom continua să lucrăm din greu pentru a oferi un model durabil pentru fotbal", a arătat clubul italian, într-un comunicat.

Şase cluburi din Anglia, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham şi Chelsea, două din Italia, AC Milan şi Inter Milano, şi unul din Spania, Atletico Madrid, au renunţar la Superliga europeană.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.