AC Milan a contestat la TAS decizia UEFA de a exclude echipa italiană din cupele europene pentru nerespectarea regulamentului fair-play-ului financiar, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

TAS va judeca această speţă joi, începând cu ora 10.30. O decizie este aşteptată în 24 de ore de la audieri.

Corpul de Control Financiar al Cluburilor (CFCB) a decis, la finalul lunii iunie, ca gruparea AC Milan să fie sancţionată cu interdicţie de participare în cupele europene pe un sezon, pentru încălcarea regulamentelor UEFA cu privire la licenţiere şi la fair-play-ul financiar.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La 11 iulie, fondul american Elliott a anunţat că a preluat controlul AC Milan şi a promis o investiţie iniţială de 50 de milioane de euro. Investiţia are ca scop stabilizarea situaţiei financiare a clubului.

Elliott a preluat controlul grupării după ce investitorul chinez Li Yonghong nu a onorat o datorie de aproximativ 32 de milioane de euro ajunsă la scadenţă.

Clubul milanez a terminat pe locul 6 în Serie A şi a obţinut din punct de vedere sportiv prezenţa în grupele Ligii Europa, în sezonul 2018/2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.