Zece angajaţi ai ITM Bistriţa-Năsăud sunt confirmaţi cu coronavirus, dar şi paznicul instituţiei. În întreg judeţul au fost confirmate 137 de cazuri, dintre care şase cadre medicale şi trei infirmiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prefectura Bistriţa-Năsăud a anunţat, miercuri, că zece angajaţi ai ITM Bistriţa-Năsăud sunt confirmaţi cu coronavirus, dar şi paznicul instituţiei.

În total, în judeţ sunt 137 de cazuri confirmate şi s-au înregistrat 11 decese.

Două persoane dintre cele confirmate cu coronavirus la nivel de judeţ sunt poliţişti locali, o persoană este poliţist din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, iar o persoană face parte din personalul Primăriei Năsăud

”Până în prezent, şase cadre medicale (trei medici, trei asistenţi) şi trei persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere) au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, cinci au fost declarate vindecate”, a transmis Prefectura Bistriţa-Năsăud.

În judeţ sunt 190 persoane în carantină instituţionalizată, 386 persoane în izolare la domiciliu şi 53 de persoane vindecate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.