Zeci de gospodării din localitatea vrânceană Naruja au fost inundate, vineri seară, în urma unei ploi torenţiale de câteva zeci de minute. De asemenea, mai multe drumuri judeţene şi comunale, terenuri atabile şi fântâni au fost afectat în urma vijeliei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor ISU Vrancea, în urma precipitaţiilor de vineri seară, a fost evacuată apa din: 24 curţi şi grădini, 2 locuinţe şi 4 anexe inundate, 15 beciuri inundate, 2 hectare de teren arabil inundat. De asemenea, 10 fântâni au fost colmatate.

Totodată, în urma precipitaţiilor abundente, mai multe gospodării au fost inundate în Cîmpineanca şi Cîrligele. Potrivit ISU Vrancea, pompierii au intervenit cu o motopompă şi cu o autospecială pentru evacuarea apei din mai multe gospodării din satul Pietroasa, comuna Cîmpineanca.

De asemenea, s-a intervenit pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie inundată în satul Bonţeşti, comuna Cîrligele. În acest caz, intervenţia a fost asigurată de SVSU Cîrligele.

În urma plolilor torenţiale înregistrate în ultimele ore, se circulă cu restricţii pe DJ 205 D, pe raza satului Năruja din comuna Năruja. Pe şosea, pe o porţiune de câţiva zeci de metri, s-au depus aluviuni, aduse de torenţii care au venit de pe versanţi. Tot în comuna Năruja, un drum comunal a fost închis circulaţiei rutiere. Este vorba despre drumul care face legătura între DJ 205 D şi Poiana Stroei. Accesul la gospodăriile din zonă se face pe o rută alternativă.

Între timp, localităţile rămase fără curent vineri seara au fost realimentate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.