Un bătrân de 78 de ani din localitatea vrânceană Vânători care a găsit pe stradă un rucsac în care se aflau aproape 14.000 de euro a predat bunul găsit Poliţiei. În urma anchetei, poliţiştii au descoperit persoana căreia îi aparţineau banii, o femeie din localitatea Panciu care vânduse un teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vrancea, un bătrân în vârstă de 78 de ani din localitatea Vânători a găsit, săptămâna trecută, pe stradă, în zona Bisericii Catolice din Focşani, un rucsac. Omul ar fi întrebat pe stradă dacă cineva a pierdut geanta respectivă, însă cum nu a găsit proprietarul, a luat-o cu el.

Odată ajuns acasă, bărbatul s-a uitat în rucsac împreună cu familia, iar când a descoperit teancurile de bani, în total 13.700 de euro, a mers la Poliţia Focşani şi a predat geanta cu tot cu conţinutul acesteia.

Poliţiştii vrânceni au identificat proprietarul rucsacului cu ajutorul chitanţelor emise de bancomat la scoaterea unei sume de bani. Este vorba despre o femeie din localitatea Panciu, care a declarat că banii reprezintă contravaloarea unui teren pe care l-a vândut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.