Poliţiştii au emis două ordine de protecţie împotriva părinţilor adolescentei din Vrancea, care a plecat de acasă miercuri şi nu a mai revenit, încercând astfel să scape de agresiunile comise de mama sa şi de soţul acesteia, tatăl vitreg al adolescentei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Vrancea, au fost emise două ordine de protecţie împotriva părinţilor fetei şi, totodată, a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările, in vederea stabilirii tuturor împrejurărilor in care a avut loc evenimentul.

De asemenea, au fost sesizaţi si reprezentanţii D.G.A.S.P.C. Vrancea.

În prezent, copila care a fost găsită în pădure, se află în spital, urmând ca la externare să fie preluată de specialistii DGASPC şi dusă într-un centru de plasament.

Surse din ràndul anchetatorilor susţin că adolescenta ar fi fost agresată de părinţi, personalul medical de la Saj care a preluat o pe minoră, după ce a fost găsită în pădure, constatând pe trupul acesteia echimoze atăt mai vechi căt şi produse mai recent..

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.