Activitatea unei cunoscute fabrici de procesare a cărnii din Vrancea a fost suspendată temporar după confirmarea cu coronavirus a 21 de muncitori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Vrancea, 21 de muncitori ai unei fabrici de procesare a cărnii din judeţ au fost depistaţi cu coronavirus.

”DSP Vrancea a demarat o anchetă epidemiologică la această unitate economică. S-au făcut noi teste ale celorlalţi angajaţi, rezultate care din fericire au fost negative. Firma şi-a suspendat momentan activitatea şi se face dezinfecţie în toate spaţiile cu substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii”, a declarat reprezentantul DSP Vrancea.

În ceea ce-i priveşte pe cei 21 de angajaţi cu Covid 19, aceştia sunt în izolare la domiciliu, iar contacţii lor direcţi au fost trimişi în carantină.

În judeţul Vrancea, în ultimele 3 zile, s-au înregistrat 42  de cazuri de coronavirus, dintre care 21  în focarul izbucnit la fabrica de procesare a cărnii de la ieşire din Focşani. De altfel, acesta este cel mai mare focar care se înregistrează în acest moment în judeţul Vrancea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.