Autorităţile din comuna vrânceană Vintileasca au decis să suspende cursurile din cauza viscolului puternic. Inspectoratul şcolar Judeţean Vrancea a fost informat de această decizie, cursurile urmând a se relua în funcţie de evoluţia vremii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primarului comunei Vintileasca, Georgică Spătaru, în zonă a nins abundent iar vântul viscoleşte puternic zăpada. Pentru că în acest moment siguranţa copiilor care vin la şcoală, inclusiv cu microbuzul şcolar, poate fi periclitată, autorităţile au decis suspendarea cursurilor.

Inspectoratul Şcolar a fost informat de această situaţie de la Vintileasca. Cursurile vor fi reluate în funcţie de evoluţia vremii.

Tot în Vrancea, în noaptea de miercuri spre joi, un microbuz cu 18 oameni care plecaseră de la Bacău şi se îndreptau spre Otopeni s-a răsturnat pe DJ205H, între localităţile Domneşti şi Păuneşti.

Potrivit IPJ Vrancea, şoferul maşinii, un tânăr de 27 de ani a pierdut direcţia din cauza vitezei în curbă, şi vehiculul s-a răsturnat în afara şoselei. Trei pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar o persoană a ajuns la spital. Ceilalţi au stat câteva ore la sediul unei primării, apoi au fost luaţi de un alt autobuz.

În judeţul Vrancea, nici o localitate nu mai este fără current electric la această oră.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.