Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea şi Poliţia Judeţeană au început anchete, joi, anchete după ce o femeie din localitatea Tătătaru a reclamat că cei trei copii ai săi, de 8, 9 si 11 ani, ar fi fost abuzaţi sexual de către tatăl lor. Bărbatul de 38 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vrancea, femeia a reclamat că soţul ei i-ar fi abuzat sexual pe cei trei băieţi ai familiei, de 8, 9 si 11 ani.

Femeia le a spus poliţiştilor că unul dintre băieţi i-a povestit că erau abuzaţi în momentul în care ea pleca dimineaţa la serviciu. În intervalul care rămânea între momentul plecării femeii la muncă şi momentul la care copiii trebuia să meargă la şcoală, tatăl lor îi viola.

Bărbatul - care nu îşi recunoaşte faptele - a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru viol şi tentativă dde viol.

Cei trei copii, alături de mama lor, au fost internaţi între un centru al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea, unde primesc consiliere psihologică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.