Poliţiştii Secţiei 3 Poliţiei Rurală Bârlad, din cadrul Poliţiei Municipiului Bârlad, au reţinut un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Vinderei, judeţul Vaslui, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a transmis IPJ Vaslui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Poliţiştii Secţiei 3 Poliţiei Rurală Bârlad au probat activitatea infracţională a unui bărbat din localitatea Docăneasa, comuna Vinderei, bănuit de comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în seara zilei de 17 decembrie 2022, în comuna Vinderei. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii bârlădeni au stabilit că la data de 17 decembrie 2022, la ora 21.30, în incinta unei societăţi comerciale din localitatea Docăneasa, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict, bărbatul cercetat ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică şi ar fi agresat (lovind cu un corp dur) o persoană vătămată, bărbat în vârstă de 44 de ani, din aceeaşi localitate”, arată comunicatul de presă al IPJ Vaslui.

În urma agresiunii, bărbatul a suferit vătămări ce necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale, viaţa fiindu-i pusă în primejdie, mai indică sursa citată.

La data de 19 decembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat faţă de bărbatul cercetat măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-au produs infracţiunile cercetate, identificarea persoanelor participante, probarea activităţii infracţionale şi dispunerea măsurilor legale, conchide sursa menţionată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.