Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă duminică valori de trafic ridicate în staţiunile Buşteni, Azuga şi Predeal, pe sensul de urcare către Braşov, precum şi Predeal, Sinaia şi Comarnic, în direcţia de coborâre către Ploieşti. Se circulă îngreunat şi pe Centura municipiului Ploieşti, pe sensul de mers către capitală. Centrul Infotrafic mai anunţă că pe A 1 Bucureşti - Piteşti se înregistrează o coloană de aproximativ 5 kilometri la intrarea în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că situaţia valorilor de trafic pe principalele artere rutiere la ora 19:00 arată că pe DN 1 Ploieşti - Braşov: valorile de trafic sunt ridicate în staţiunile Buşteni, Azuga şi Predeal, pe sensul de urcare către Braşov, precum şi Predeal, Sinaia şi Comarnic, în direcţia de coborâre către Ploieşti.

De asemenea, se circulă îngreunat pe Centura mun. Ploieşti, în zona comunei Brazi, pe sensul de mers către capitală. Pe DN 1A Ploieşti - Cheia - Braşov sunt coloane de autovehicule în Vălenii de Munte şi Măgurele, în direcţia către Ploieşti. Pe DN 73 Râşnov - Bran sunt valori de trafic ridicate în staţiunea Bran, pe ambele sensuri de mers. Centrul Infotrafic mai anunţă că pe A 1 Bucureşti - Piteşti se înregistrează o coloană de aproximativ 5 kilometri la intrarea în Bucureşti.

Pe A 2 Bucureşti - Constanţa este coloană de aproximativ 6 kilometri între Cernavodă şi Feteşti, pe sensul de mers către capitală. În zonă se circulă doar pe o bandă pe sens, ca urmare a lucrărilor de reparaţii asupra carosabilului.

”Recomandăm conducătorilor auto să circule în multă atenţie în aceste condiţii de aglomeraţie, să nu efectueze depăşiri ale coloanelor formate sau alte manevre riscante, să se asigure foarte bine înainte de schimbarea benzii sau a direcţiei şi să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare între vehicule, care să le permită să frâneze în siguranţă!”, mai transmite Poliţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.