Ursul care a rănit un bărbat şi doi copii, în oraşul Victoria, judeţul Braşov, nu a fost găsit până în prezent, spun reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Jandarmeriei Braşov, bărbatul a fost atacat când ieşea din curtea locuinţei, fiind zgâriat de urs.

Cei doi copii răniţi se aflau împreună cu mama lor, iar ursul a sărit peste ei, moment în care i-a zgâriat.

Acolo s-a deplasat iniţial cel mai apropiat echipaj de Jandarmerie, de la Sâmbăta, iar ulterior a intervenit şi un echipaj de la Făgăraş.

"Până în momentul de faţă ursul nu a fost localizat", au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cei doi copii vor fi transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase.

Anterior ISU Braşov anunţa că, duminică, a fost semnalată prezenţa unui urs în localtatea Victoria, fiind transmis mesaj de avertizare pentru populaţie prin sistemul RO-Alert.

De asemenea, ISU Braşov a transmis că o fetiţă de patru ani a fost zgâriată de urs.

Ulterior, ISU Braşov a precizat că şi un bărbat de 65 de ani a fost rănit, având escoriaţii la nivelul antebraţului. 

”Fetiţa în vârstă de 4 ani prezintă escoriaţii la nivelul feţei, iar bărbatul în vârstă de 65 de ani prezintă escoriaţii la nivelul antebratului”, a mai transmis ISU Braşov, precizând că ambele persoane sunt conştiente. 

Ulterior, reprezentanţii ISU Braşov au anunţat că mai este un băieţel în vârstă de 3 ani cu zgârieturi, în urma atacului ursului.

Cei doi copii au fost duşi iniţial la Centrul medical de permanenţă din Victoria. Bărbatul de 65 de ani a refuzat transportul la spital.

Atacul ursului a avut loc pe o stradă din oraşul Victoria, aproape de pădure.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.