Circulaţia feroviară este oprită pe Magistrala 1000, la kilometrul feroviar 14, localitatea Buciumeni, judeţul Ilfov, din cauza unui incendiu de vegetaţie, care afectează vizibilitatea, informează Centrul Infotrafic din IGPR. Purtătoarea de cuvânt a CFR Oana Brânzan a precizat că „în zona de racordare Buciumeni spre Mogosoaia este incendiul la vegetaţie, iar pompierii au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei contact pe între Chitila - Buftea - Periş, dar şi pentru liniile 4-7 din staţia Buftea. Conform ISU B-iF, au fost alertate progresiv 10 autospeciale de stingere, dintre acestea patru fiind cisterne şi nu sunt victime până la acest moment. În acest moment circulaţia trenurilor se desfăşoară pe un singur fir. Incendiul este localizat. Suprafaţa totală afectată este de aproximativ 350.000 mp, a mai transmis ISU B-IF. În acest moment este redimensionatt obiectivul, iar la faţa locului rămân ;ase autospeciale de stingere. Pompierii lucrează la lichidarea ultimelor focare de incendiu, mai precizează ISU B-IF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - „Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la vegetaţie uscată în localitatea Buftea din judeţul Ilfov. Din cauza vântului, incendiul s-a apropiat de calea ferată. În momentul transmiterii ştiri, pompierii lucrează pentru localizarea şi lichidarea incendiului”, precizează ISU B-IF.

Intervenţia este în dinamică, conform sursei citate.

Nu este niciun incendiu la vreo locomotivă, a mai spus purtătoarea de cuvânt a CFR Oana Brânzan.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Sursa citată mai precizează că există posibilitatea de extindere şi către DN 7.

Pompierii acţionează pentru lichidarea incendiului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.