Un bărbat a fost rănit, duminică, după ce a fost prins sub roţile tramvaiului, pe Şoseaua Viilor din Capitală, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Iniţial, ISU anunţase că bărbatul "a suferit răni incompatibile cu viaţa", iar ulterior a revenit, precizând că victima a fost scoasă de sub tramvai în stop cardio-respirator, resuscitată şi dusă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc pe Şoseaua Viilor, la intersecţia cu strada Dr. Constantin Istrati, unde un bărbat a fost lovit de tramvai.

"Bărbatul are 60 de ani şi a fost scos de sub tramvai în stop cardio-respirator. După mai multe manevre de resuscitare ce au durat câteva zeci de minute, a prezentat semne vitale, astfel că a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni", a precizat ISU Bucureşti-Ilfov.

Foto: ISU Bucureşti-Ilfov
Foto: ISU Bucureşti-Ilfov

La faţa locului au acţionat Detaşamentul de Salvatori, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD cu medic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.