Un medic din Timişoara, care potrivit unor surse ar fi angajat la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu”, a fost amendat, luni, după ce a fost surprins de poliţişti în timp ce intenţiona să întreţină relaţii sexuale cu un minor de 16 ani în maşină. Poliţiştii de la Secţia 4 s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal pentru tentativă de act sexual cu minor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Cercetările în acest caz au fost preluate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

”În urma verificărilor suplimentare efectuate, în cursul acestei zile, 30.01.2023, poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de tentativă la act sexual cu minor, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiş.

UPDATE: Medicul Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara, a reacţionat, după ce a aflat că un coleg de-al său a fost amendat după ce a fost prins de poliţişti că intenţiona să aibă relaţii intime cu un adolescent de 16 ani.

Gafencu a precizat că urmează ca reprezentanţi din conducerea spitalului să aibă o discuţie cu medicul.
 
”Este o stire care ne-a uimit si pe noi. Am incercat sa aflam detalii. Am făcut către Politie o adresa in care solicitam contextul, detaliile si ceea ce s-a intamplat. Vom demara o ancheta interna si vom analiza comportamentul si date despre colegul nostru. Momentan numele vehiculat este al unui medic foarte bine pregatit si o sa incercam intr-o discutie, sa spunem asa, o sedinta formala cu angajatul nostru”, a declarat Mihai Gafencu.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Poliţiştii au observat, duminică seară, pe o stradă din Timişoara, o maşină în care se aflau două persoane, un bărbat de 41 de ani şi un băiat de 16 ani.
 
În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că cei doi s-au întâlnit cu scopul de a întreţine relaţii sexuale.
 
”În cursul zilei de ieri, 29.01.2023, în jurul orei 21:00, poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Bâlea, din municipiul Timişoara, un bărbat, în vârstă de 41 de ani şi un tânăr, în vârstă de 16 ani, care se aflau într-un autoturism parcat, prezenta acestora în acel loc fiind nejustificată. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi s-au întâlnit cu scopul de a întreţine relaţii sexuale, faptă care nu a fost materializată”, a transmis IPJ Timiş.
 
Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi conform prevederilor Legii nr 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
 
Amenda este în cuantim de 1.000 de lei.
 
Potrivit unor surse, bărbatul este medic la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.