Un număr de 726 de persoane s-au vaccinat la cele două centre drive-thru deschise în acest sfârşit de săptămână la Piatra Neamţ şi Roman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE -  Conform datelor transmise News.ro de prefectul de Neamţ George Lazăr, la centrul drive-thru din Piatra Neamţ s-au vaccinat sâmbătă şi duminică 288 de persoane, iar la cel din Roman 438.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Mai puţin de 300 de persoane s-au vaccinat anti-COVID, sâmbătă şi duminică, până la ora 17:00, la centrul drive-thru deschis în municipiul Piatra Neamţ.  La centrul de acelaşi tip deschis în Roman au fost mai multe persoane dornice să se vaccineze.
 
În cursul zilei de sâmbătă, aproximativ 120 de persoane s-au prezentat la centrul drive-thru deschis în Piatra Neamţ, în timp ce duminică, până la ora 17 00, la acelaşi centru au fost vaccinate 145 de persoane, a declarat pentru News.ro prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr.
Conform datelor furnizate de acesta, sâmbătă, la centrul drive-thru deschis la Roman au fost imunizate 154 de persoane, numărul celor care s-au vaccinat duminică înainte de ora 17:00 la acest centru fiind de 236.

Primele centre de vaccinare de tip drive-through din judeţul Neamţ s-au deschis sâmbătă, în Piatra Neamţ – parcarea Shopping City Piatra Neamţ din Bd-ul Decebal, Nr. 79 şi în Roman – parcarea Roman Value Centre din str. Mihai Viteazu.

”Sunt organizate patru fluxuri de vaccinare, unde vă puteţi vaccina în maşină, fără să fie nevoie de programare. Centrele vor funcţiona în week-end-uri, între orele 09.00-21.00, iar pentru vaccinare va fi folosit produsul Pfizer. Puteţi veni cu maşina personală, cu motocicleta, cu taxi-ul sau cu mijloace de transport în comun cu capacitate maximă de patru persoane”, le-a transmis Direcţien de Sănătate Neamţ celor care doresc să se vaccineze.

În cele mai multe localităţi, astfel de iniţiative au reprezentat un succes, numărul celor care au dorit să se vaccineze fiind de ordinul miilor.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.