Un student care a rămas în cameră, după ce s-a făcut o operaţiune de dezinsecţie în căminul studenţesc în care este cazat, a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că se simte rău. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDARE:  ”Tânărul a fost predat în stare conştientă şi cooperanţă ambulanţei SAJ. Măsurătorile echipajului CBRN nu au înregistrat valori peste limitele normale”, a transmis ISU Timiş.

Instituţia a precizat că incidentul s-am produs în căminul studenţesc nr. 22, situat pe Aleea Studenţilor din Timişoara.

În clădire a fost realizată o dezinsecţie cu fum care fusese programată.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Un student care a rămas în camera să dintr-un cămin studenţesc a solicitat sprijinul medicilor, după ce în acest cămin a fost făcută dezinsecţia. Operaţiunea de dezinsecţie a fost anunţată din timp. La faţa locului se află ambulanţă. Studentul este evaluat medical la faţa locului”, au precizat reprezentanţii ISU Timiş.

Tânărul este conştient şi cooperant.

În 2019, o femeie şi doi copii au murit, după o operaţiune de dezinsecţie într-un bloc din Timişoara.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.