Şefa Centrului Naţional pentru Supravegherea şi Controlul Bolilor Transmisibile, Adriana Pistol, a fost numită, joi, în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Premierul Nicolae Ciucă a mai numit şi alţi secretari de stat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Administratorul public al judeţului Buzău, Alexandru Stoica, a fost numit, joi seară, secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin decizie a premierului Nicolae Ciucă. 

Alexandru Stoica este de profesie inginer şi a candidat din partea PSD pentru un mandat de consilier judeţean la alegerile locale din anul 2020. Stoica a obţinut mandatul de consilier judeţean, dar a renunţat la acesta pentru a prelua funcţia de administrator public al judeţului unde a fost numit în luna noiembrie 2020 de către preşedintele CJ Buzău Petre Emanoil Neagu. 

Alexandru Stoica nu este pentru prima dată în Ministerul Dezvoltării. El a mai ocupat funcţia de subsecretar de stat în acest minister în perioada 2017-2019 fiind numit atunci în funcţie de premierul Sorin Grindeanu. 

Alexandru Stoica are 31 de ani, este căsătorit şi are un copil. 

 ŞTIRE INIŢIALĂ - Premierul Nicolae Ciucă a decis, joi, numirea Adrianei Pistol în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial. 

Adriana Pistol este şefa Centrului Naţional pentru Supravegherea şi Controlul Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică şi a prezentat, în cursul zilei de miercuri, împreună cu ministrul Alexandru Rafila planul pentru pregătirea celui de-al cincilea val al pandemiei.  

 De asemenea, premierul a mai semnat câteva decizii referitoare la numirea unor secretari de stat.  

Astfel, au fost publicate în Monitorul Oficial:  

  • Decizie privind numirea doamnei Roxana Mînzatu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene 
  • Decizie privind numirea domnului Marcel-Alexandru Stoica în funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei 
  • Decizie privind numirea domnului Ionel-Florian Lixandru în funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei 
  • Decizie pentru numirea domnului Mădălin-Cristian Vasilcoiu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.