Aproximativ o sută de persoane protestează, duminică, pentru a treia seară consecutiv, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, solicitând dovezi ştiinţifice privind existenţa coronavirusului. Premierul Ludovic Orban a declarat că nu înţelege mesajele celor care protestează în Piaţa Victoriei. "Virusul există, faptul că sunt decese arată că este o ameninţare reală", a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Orban, despre protestele din Piaţa Victoriei: Mesajele, eu personal nu le înţeleg. Virusul există, faptul că sunt decese arată că este o ameninţare reală

Printre participanţi sunt şi numeroşi oameni în vârstă, inclusiv un preot. Majoritatea celor prezenţi nu au măşti de protecţie şi mulţi dintre ei nu respectă distanţa recomandată.

Unii au pancarte împotriva 5G, alţii au spus că au venit să se opună faţă de obligativitatea vaccinării.

Unul dintre cei care au mobilizat oamenii să participe la miting a spus că "virusul corona" reprezintă o modalitate ca unii oameni să câştige controlul.

Alţi participanţi au cerut dovezi ştiinţifice, medicale, pentru existenţa coronavirusului.

Proteste similiare au avut loc, vineri şi sâmbătă, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, participând persoane care cer dovezi că virusul SARS-CoV-2 există şi reclamă încălcarea Constituţiei prin impunerea de restricţii. Oamenii au scandat împotriva Guvernului.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.