Pompieri şi scafandrii de la ISU Giurgiu şi ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit, duminică după-amiază, pentru căutarea unui tânăr de 18 ani care a dispărut în apele Dunării în timp ce se scălda. Un alt tânăr de aceeaşi vârstă a fost scos teafăr la mal. Odată cu lăsarea serii au fost sistate căutările, ele fiind reluate luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Tânărul dispărut în apele Dunării, la Gostinu, nu a fost găsit. Odată cu lăsarea serii, scafandrii nu mai pot efectua căutări. Acestea vor fi reluate luni.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Primele informaţii arată că cei doi, împreuna cu mai mulţi prieteni, se aflau la scăldat în apele Dunării în zona localităţii Gostinu. Cei doi tineri de 18 ani nu au mai ieşit la suprafaţă, iar unul dintre ei a fost scos din apă de oameni aflaţi cu o barcă în zonă. El a fost dus la mal şi, după ce a primit primul ajutor, a fost dus la spital, fiind conştient şi cooperant.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompieri de la ISU Giurgiu şi scafandri de la ISU Bucureşti-Ilfov îl caută pe cel de-al doilea băiat. La faţa locului se află şi cadre medicale pregătite să intervină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.