O echipă a filialei AUR Ilfov a fost agresată fizic în faţa Primăriei Voluntari, luni, de către un bărbat în timp ce împărţea flyere pentru protestul din 6 mai, a transmis partidul într-o informare de presă. Agresorul se afla în compania unui grup de aproximativ 20 de persoane. Chiar dacă înaintea incidentului membrii AUR au fost chestionaţi de Poliţia Locală cu privire la activitatea desfăşurată, în momentul evenimentului poliţiştii locali erau retraşi în proximitatea primăriei, neintervenind împotriva agresorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”La data de 1 mai a.c., în jurul orei 21:20, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană a fost agresată  fizic în faţa unei primării. La faţa locului, s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Voluntari, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, unde au identificat 3 persoane, care au precizat că au fost victimele unor infracţiuni, respectiv una dintre ele prin lovire, iar celelalte două, prin ameninţări”, a transmis, luni seară, IPJ Ilfov. 

Sursa citată a precizat că, în cadrul activităţilor, cele 3 persoane s-au deplasat împreună cu politiştii la sediul Poliţiei Oraşului Voluntari, pentru a formula plângeri, în legătură cu aspectele semnalate.

UPDATE - „Incidentul a avut loc în timpul unei acţiuni derulate sub sigla Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Unul dintre membrii echipei AUR a fost scuipat şi lovit cu pumnul de agresor, care şi-a ieşit din minţi la vederea însemnelor AUR. Acţiunea AUR a fost promovată atât pe reţelele de socializare, cât şi zilele trecute prin pliante ce anunţau ora şi locul desfăşurării, astfel încât oricine putea să ştie despre desfăşurarea acţiunii, inclusiv susţinătorii primarului Pandele”, arată comunicatul de presă al partidului.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform sursei citate, unul dintre membrii echipei a fost scuipat şi lovit cu pumnul de agresorul care şi-a pierdut cumpătul la vederea însemnelor Alianţei pentru Unirea Românilor.

Echipa se afla într-o zonă publică din faţa primăriei Voluntari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.