Managerul Spitalului Judeţean Sibiu, Liliana Coldea, a demisionat din funcţie, miercuri, la cinci zile de când vicepremierul Raluca Turcan i-a cerut acest lucru. Managerul demisionar al Spitalului Judeţean Sibiu, Liliana Coldea, a transmis, miercuri, că şi-a făcut treaba în slujba pacienţilor şi a medicilor din spital, iar actul medical nu a avut de suferit cât timp a condus unitatea. ”Nu m-am lăsat influenţată de constrângere venite pe mai multe canale şi nici nu am intrat în jocurile politice, pentru că mai presus de toate este sănătatea oamenilor”, a transmis Coldea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Managerul demisionar al Spitalului Judeţean Sibiu: Nu m-am lăsat influenţată de constrângere venite pe mai multe canale şi nici nu am intrat în jocurile politice, pentru că mai presus de toate este sănătatea oamenilor

Astăzi, 18 noiembrie 2020, la ora 12:52, a fost înregistrată demisia cu nr.19002/18.11.2020 a doamnei dr. Coldea Liliana din funcţia de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, din motive personale, începând cu data de 19.11.2020”, a transmis, miercuri, Consiliul Judeţean Sibiu, în subordinea căruia funcţionează unitatea medicală. 

Consiliul Judeţean va numi un manager interimar, până la ocuparea postului prin concurs. 

Vicepremierul Raluca Turcan, prezentă vineri la Sibiu alături de şeful DSU, a cerut demisia managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Sibiu, Liliana Coldea. 

Prefectura Sibiu, DSP, dar şi Spitalul JUdeţean au fost acuzate că nu au luat la timp măsuri pentru limitarea pandemiei şi pregătirea unităţilor medicale, ajungânu-se, astfel, la o incidenţă mare a cazurilor de coronavirus, fiind necesară impunerea carantinei în oraş pentru 2 săptămâni. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.