Centrul Infotrafic anunţă, duminică dimineaţă, ninsoare slabă pe mai multe artere din judeţele Bihor, Alba, Maramureş, Satu Mare, Mureş, Iaşi şi Suceava, traficul rutier nefiind afectat. În judeţul Botoşani au fost ridicate restricţiole de tonaj de pe DN 29, DN 29 A şi DN 24 C.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 08:00, a fost ridicată restricţia de tonaj pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone care tranzitează cele trei artere rutiere din judeţul Botoşani, respectiv DN29 Săveni – Manoleasa, DN 29A Darabani – Rădăuţi-Prut şi DN 24C Ştefăneşti – Româneşti”, a transmis Infotrafic. 
 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La această oră, se semnalează ninsoare slabă pe mai multe artere din judeţele Bihor (DN 75 Măgura-Vârtop), Alba (DN 75 Scărişoara-Vârtop), Maramureş, Satu Mare (DN 19, DN 19A), Mureş, Iaşi şi Suceava, însă nu este afectat traficul rutier”, a transmis, duminică dimineaţă, Centrul Infotrafic. 
 
Sursa citată a precizat că pe autostrăzile A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi A4 Ovidiu-Agigea, circulaţia se desfăşoară în condiţiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind reduse.
 
”Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, sfătuim conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă, să adapteze în permanenţă viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte”, a transmis Infotrafic. 
 
Sursa citată a menţionat că, din cauza viscolului din ultimele zile, este în continuare instituită restricţie de circulaţie pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone care tranzitează trei artere rutiere din judeţul Botoşani, respectiv DN 29 Săveni – Manoleasa, DN 29A Darabani – Rădăuţi-Prut şi DN 24C Ştefăneşti – Româneşti.
 
La ora 07.00, nu sunt anunţate alte drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.
 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.