Un incendiu a izbucnit, joi după-amiază, în bucătăria Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sf. Ioan" Galaţi, iar 85 de persoane, între care 41 de copii, s-au autoevacuat. Pompierii au intervenit cu mai multe echipaje, iar intervenţia s-a finalizat fără a exista persoane care să aibă nevoie de ajutor medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Galaţi a precizat că intervenţia de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sf. Ioan" Galaţi s-a finalizat şi a ars un corp de iluminat.  

”S-au autoevacuat 85 de persoane, dintre care: 41 copii, 33 părinţi, 8 asistente medicale, 1 îngrijitoare, 2 infirmiere”, a transmis ISU Galaţi.  

Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.  

ŞTIRE INIŢIALĂ: Conform ISU Galaţi, joi după-amiază, la numărul unic de urgenţă 112 a fost anunţat un incendiu la bucătăria Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sf. Ioan" din Galaţi. Acolo s-au deplasat mai multe autospeciale, care au intervenit în sprijinul bolnavilor.

”Nu sunt persoane intoxicate. Din cauza fumului s-a decis evacuarea saloanelor de la etajul 2”, au transmis reprezentanţii ISU Galaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.