Drumul comunal dintre Rodna şi Valea Vinului, judeţul Bistriţa-Năsăud, este complet blocat, vineri, după producerea celei de-a doua avalanşe în zonă. Mai multe echipaje intervin, iar autorităţile recomandă şoferilor evitarea traseului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”O nouă avalanşă a avut loc pe drumul comunal dintre localităţile Rodna şi Valea Vinului. Comitetul Local pentru situaţii de Urgenţă Rodna intervine cu două utilaje pentru o nouă degajare a zăpezii în vederea reluării circulaţiei în condiţii normale”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud. 

Instituţia a precizat că traficul fusese reluat după prima avalanşă. 

”Recomandăm participanţilor la trafic care folosesc ruta respectivă să adapteze viteza la condiţiile de drum, riscurile de avalanşă în zonă fiind în continuare crescut”, a mai precizat ISU. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Rodna intervine pentru deblocarea drumului comunal dintre Rodna şi Valea Vinului, blocat total în urma producerii unei avalanşe”, a transmis, vineri, ISU Bistriţa-Năsăud.

Se actioneaza cu două utilaje pentru deblocarea totala a căii de acces. 

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud monitorizează prin Centrul Operaţional Judeţean situaţia operativă din zona de competenţă şi alocă resursele necesare gestionarii situaţiilor de urgenţă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.