O femeie de 42 de ani şi un tânăr de 19 ani răniţi în războiul din Ucraina au fost aduşi cu salvările pentru a fi internaţi la Spitalul Militar din Galaţi. Cei doi sunt mamă şi fiu, iar starea lor este stabilă, transmite Ministerul Apărării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Aristide Sefioti” din Galaţi a preluat miercuri, 2 martie, de la echipajele SMURD Galaţi, doi pacienţi de naţionalitate ucraineană, o femeie în vârstă de 44 de ani şi un bărbat în vârstă de 19 ani, mamă şi fiu”, precizează, miercuri, Ministerul Apărării. 

Potrivitsursei citate, pacienţii prezentau plăgi prin împuşcare şi au fost internaţi în cadrul compartimentului ortopedie – traumatologie din unitatea sanitară militară pentru îngrijiri de specialitate.

În acest moment, starea acestora este stabilă.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Conform autorităţilor gălăţene, cei doi au fost răniţi în războiul din Ucraina, având mai multe plăgi împuşcate pentru care au fost operaţi în ţara lor. Transportul lor s-a făcut către Spitalul Militar din Galaţi, unde urmează să fie îngrijiţi.

Preluarea celor două victime s-a realizat în apropiere de graniţa cu Ucraina de la Reni, răniţii fiind aduşi cu o ambulanţă a serviciilor medicale ucrainene, iar ulterior transportul fiind asigurat de ambulanţe SMURD Galaţi.

Cei doi ar fi mamă şi fiu şi ar fi fost răniţi în momentul în care se aflau în maşina lor, pe drumul spre un adăpost.

Conform Teodorei Diaconiţă de la ISU Galaţi, cele două victime ar fi în afara oricărui pericol.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.